pogoji uporabe

Dostop do te strani in njeno uporabo zagotavlja podjetje AEROCENTER d.o.o., pod naslednjimi pogoji:

Splošno

Vse informacije, podobe in gradniki, vsebovani na teh straneh, so predmet avtorske zaščite ter drugih oblik zaščite intelektualne lastnine.

Samo s pisnim dovoljenjem AEROCENTER d.o.o. so lahko reproducirani izključno v nekomercialne namene, pri čemer morajo ohraniti tudi vsa navedena opozorila o avtorskih ali drugih pravicah. Na vsaki reprodukciji mora biti kot vir naveden AEROCENTER d.o.o.

Omejitev odgovornosti

Vsebina strani je informativnega značaja, zato AEROCENTER d.o.o. ne prevzema nikakršne odgovornosti za točnost in popolnost objavljenih podatkov ali za kakršnokoli morebitno škodo, ki bi obiskovalcu nastala kot posledica uporabe spletne strani ali  informacij na spletnih straneh.

Podjetje AEROCENTER d.o.o. bo pri oblikovanju teh spletnih strani skušalo zagotavljati ažurnost in točnost podatkov vsebovanih na teh spletnih straneh, vendar za njihovo točnost in celovitost ne jamči in ne prevzema nobene odgovornosti, ki bi izvirala iz njihove uporabe. Vsi uporabniki objavljeno vsebino uporabljajo na lastno odgovornost.

AEROCENTER d.o.o. si pridržuje pravico do spreminjanja, dodajanja ali odstranitve spletnih strani (v celoti ali delno) brez predhodnega obvestila.

Spletne strani vsebujejo tudi povezave do spletnih strani drugih fizičnih in pravnih oseb, za katere ne prevzemamo nikakršne odgovornosti za njihovo delovanje in vsebino.

AEROCENTER d.o.o. ne prevzema nikakršne odgovornosti za morebitno občasno nedelovanje spletne strani.

AEROCENTER d.o.o.

zoran.gradisnik@gmail.com

Letališka cesta 30, Maribor Edvard Rusjan Airport (MBX), 2204 Miklavž na Dravskem polju